Rreth nesh

Informata themelore

Shanghai LeeSourcing Apparel Co, Ltd, u themelua në Shangai në vitin 2005. Me përpjekjet e përbashkëta të miqve tanë nga të gjitha sferat e jetës, ne kemi ndërtuar marrëdhënie biznesi me klientët në shtëpi dhe jashtë vendit.

Produkti ynë kryesor është veshje për fëmijë, veshje Children.

"Negrity, Innovation, dhe Win-Win Policy" është besimi që LeeSourcing Apparel Co, Ltd ka kryer gjithmonë gjatë pesë viteve të fundit. Ne kemi qenë gjithmonë të vazhdueshme në teorinë e menaxhimit të "Për të mbijetuar me cilësi, për të zhvilluar nga klientët". Ne jemi të gatshëm për të ofruar klientëve tanë me produkte të cilësisë së lartë me çmim më konkurrues, dhe të shërbimit të vëmendshëm.

afdf (4)
afdf (4)
afdf (4)