за нас

Основни информации

Шангај LeeSourcing облека копродукции, Ltd е основана во Шангај во 2005 година Со заеднички напори на нашите пријатели од сите сфери на животот, ние треба да се изгради деловни односи со клиентите во земјата и во странство.

Нашиот главен производ е бебе облека, детска облека.

"Negrity, иновација и Вин-вин политика" е верувањето дека LeeSourcing облека копродукции, Ltd е секогаш врши во текот на изминатите пет години. Ние секогаш сме биле упорни за управување со теоријата на "Да се ​​преживее со квалитет, да се развие од страна на клиентите." Ние сме подготвени да им понудиме на нашите клиенти со високо квалитетни производи на најконкурентна цена и внимателен услуга.

afdf (4)
afdf (4)
afdf (4)